FAQs


Uleiurile esențiale sunt compuși extrași din diferitele plante botanice datorită proprietăților lor terapeutice abundente. Aceste uleiuri au parfum puternic de plante și arome numite „esență”.

Există o serie de procese implicate în extracția uleiurilor esențiale, cum ar fi: Distilarea cu abur Proces de presare la rece Extracția cu solvent Distilație fracțională Extracția CO2 Macerare Enfleurage

Etanolul este folosit pentru a combina uleiurile esențiale cu apa. Adăugarea ambelor ingrediente în acest compus evită separarea acestora unul de celălalt.

Hidrosolii sunt practic ape de flori extrase prin distilarea apei a substanțelor botanice ale plantelor, cum ar fi frunze, crenguțe, flori, fructe și altele. Ele au proprietăți similare cu uleiurile esențiale, dar sunt mai puțin concentrate în comparație cu acestea.

Uleiurile esențiale sunt extrase în mare parte pentru scopurile sale aromatice larg răspândite, promovând bunăstarea mentală și fizică. Au existat dovezi care au arătat efecte semnificative ale acestor uleiuri esențiale asupra corpului uman, cum ar fi: Pentru a trata afecțiuni ale pielii precum acnee, pete, psoriazis, eczeme, picior de atlet, erupții cutanate, arsuri solare etc. Atenuează durerea și spasmele la nivelul mușchilor și articulațiilor. Crește condițiile de stres, depresie și anxietate cu aromaterapie. Unele uleiuri esențiale vindecă chiar congestia toracică în plămâni în timpul răcelii și tusei obișnuite.

Uleiurile esențiale sunt extracte de plante extrem de concentrate care trebuie folosite după luarea unor precauții extreme. Deși nu conțin conservanți și sunt considerate produse naturale, totuși necesită o grijă deosebită pentru consum. Acestea trebuie folosite numai după diluarea lor cu uleiuri purtătoare pentru a le reduce concentrația și pentru a le face mai subtile pentru a fi folosite pe piele. Uleiurile esențiale trebuie ținute la îndemâna copiilor. Aceste uleiuri trebuie evitate de către femeile însărcinate, femeile care alăptează și persoanele care suferă de epilepsie. Este mai bine să consultați un medic înainte de a le folosi. Ele nu trebuie ingerate sub nicio formă. Faceți un test de plasture pe piele pe picioare.

Ulei de cocos Ulei de masline Ulei de migdale Ulei de jojoba

Hidrosolii sunt folosiți în principal ca agenți de curățare și răcorire. Sunt adăugate produselor cosmetice pentru parfumurile lor răcoritoare. Ele ridică incredibil orice fel de durere fizică sau emoțională. Aceste ape florale pot fi folosite și la gătit, la copt, dar și pentru curățare și dezinfectare.

Nu, gamele noastre de „uleiuri esențiale organice certificate” și „uleiuri esențiale pure și naturale” nu sunt niciodată diluate sau diluate.

Niciun ulei esențial nu trebuie aplicat direct pe piele cu diluție. Este foarte recomandat să folosiți aceste uleiuri fie după diluarea uleiurilor purtătoare, fie combinarea lor cu apă înainte de aplicarea lor pe scară largă.

ro