Despre


La SenseLAB, credem că uleiurile esențiale sunt partenerii tăi hotărâți în călătoria către auto-descoperire. Fii femeie sau bărbat, bătrân sau tânăr, darurile naturii pentru noi sunt frumusețea, pacea și sănătatea. Acest fapt este văzut că există în lucruri naturale, de la dunele mari din Sahara din Africa până la vegetația verde vastă udată de râul Amazon, în mijlocul biodiversității fără egal a pădurii tropicale amazoniene, inclusiv mirosurile și aromele binecuvântate ale uleiurilor esențiale găsite. în multe plante răspândite pe scară largă în fiecare parte a lumii.

La SenseLAB, credem că pentru a descoperi amploarea reală a iubirii pe care natura a acordat-o tuturor ființelor vii, atât oamenilor, cât și animalelor, nu trebuie să privim mai departe decât la modul esențial. uleiurile ne purifică spațiile de locuit, ne îmbunătățesc calitatea somnului, ne reaprind emoțiile și ne ridică spiritul prin mirosurile lor naturale unice.

Povestea noastră:
Viața răspunde mereu la întrebările noastre interioare prin experiențe noi.

"Sămânța de inspirație pentru SenseLAB a fost plantată în urmă cu mai bine de 40 de ani, când eram doar un copil mic. Atunci, tatăl meu era comerciant în industria feroviară și călătorea mereu peste ocean în India După o astfel de călătorie, s-a întors acasă cu câteva statui din lemn de santal reprezentând unele personaje religioase și mi-a oferit unul dintre ele, care îl reprezenta pe Lordul Ganesha.Lemnul de santal este un tip de copac care provine din sudul Indiei și este deosebit de renumit pentru puternicul său. parfum. Aceste statui și parfumul lemn de santal au devenit o parte foarte prețioasă a amintirilor mele din copilărie și simbolul iubirii părintești. La fel ca dragostea dintre părinți și copiii lor, parfumul puternic al statuilor din lemn de santal a rămas neafectat în ciuda trecerii timpului. Parfumul persistent de lemn de santal m-a condus înapoi în India, pe urmele tatălui meu, în căutarea unor plante similare cu uleiuri esențiale cu parfum divin și m-a inspirat să încep SenseLAB.

Fără nicio îndoială, experiența cu statuile din lemn de santal și munca pe care o desfășurăm în prezent la SenseLAB în răspândirea frumuseții și a bunăstării oferite de uleiurile esențiale la milioane de oameni din întreaga lume, mi-au evidențiat viața de până acum și vor continua să o fac. faceți acest lucru în viitor."

--Fondator & CEO al SenseLAB

Misiunea noastră

La SenseLAB, ne-am dedicat ultimii câțiva ani să oferim o gamă largă de uleiuri esențiale naturale și pure pentru utilizarea tuturor celor care au realizat secretul auto-descoperirii și imensele beneficii pe care natura le-a stocat în plantele parfumate; și vom continua să facem acest lucru în viitor. Pe măsură ce continuăm să vă îmbunătățim calitatea vieții prin aromoterapie, sperăm că vă transformați într-un mediu similar cu cei din jurul vostru în a prezenta potențialul uleiurilor esențiale asupra sănătății și bunăstării lor personale.

Produsele noastre: O privire asupra parfumului

Se spune că cea mai pură și rafinată formă de conștiință sau Sine, locuiește într-o mică peșteră sau cameră adânc în interiorul inimii. Sufletul. Ideea unui leac pentru suflet, unul pur și fără compromisuri, derivat din natură, un elixir plin de toate lucrurile bune și niciunul dintre rele, aceasta este ceea ce ne determină să creăm produse care respectă atât mediul înconjurător, cât și corpul uman. .

La SenseLAB, credem că plantele recoltate durabile și bine hrănite sunt sursa de uleiuri esențiale de calitate. Așadar, considerăm protecția ecosistemului nostru ca un factor foarte important pentru producția continuă a produselor noastre. Ne asemănăm munca cu cea a unui artist, fiecare etapă a procesului contează. De la plantare la recoltare, producție, ambalare, depozitare și distribuție; integritatea produsului care ajunge la dvs. este asigurată.

Calitate certificată

Obiectivul nostru la SenseLAB este să vă oferim uleiuri esențiale complet pure, care vă oferă toate beneficiile de care aveți nevoie, la prețuri corecte. În acest fel, puteți obține uleiuri esențiale de înaltă calitate fără a fi nevoie să spargeți banii

Cu sediul central în Hong Kong, SenseLAB și-a unit forțele cu un producător de top de uleiuri esențiale din India. Partenerul nostru deține o gamă largă de certificări de asigurare a calității, de la certificarea „Bună practică de fabricație” de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) la ISO 9001: 2015, certificare Halal și certificare Kosher, printre altele. Cel mai important, producătorul nostru partener împărtășește viziunea noastră de a produce numai cele mai bune uleiuri esențiale extrase direct din plante bine cultivate, cultivate de cultivatori calificați pentru aromele lor transcendente în diferite părți ale lumii


ro